Berit Simonsson – 23 februari

berit SDet Levande Ordet

Plats: Tegneby församlingshem

Tid: 16:00

På Bibelns tid samlades människor i stora skaror därför att de ville lyssna till Jesus. Samme Jesus talar i Bibelordet idag också. Vi behöver lyssna till honom och få märka hur det levande Ordet berör även våra liv på ett mäktigt sätt.

Berit är teolog och arbetar med bibelundervisning inom Oasrörelsen, en förnyelserörelse inom Svenska kyrkan, där hon även är inspiratör. Hon är en mycket omtyckt talare och återkommer ofta till att allt ”är på riktigt” när det gäller bibelns berättelser. Hon har också givit ut flera böcker och medverkar som ledarskribent i Världen Idag

Bön och lovsång ingår alltid i våra möten – liksom det efterföljande fikat med plats för samtal och funderingar kring kvällens tema.

Alla är varmt välkomna!

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes