6 juni – Nationaldagsbön

Plats: Kyrkans hus Fridäng, Svanesund

Tid: Kl 16.00

Kom med och be för vårt land!

Gör som många andra – samlas till bön för vårt land på nationaldagen. I skrivande stund är 118 mötesplatser registrerade för Sverigebön. En av dem är alltså Orust där det i år sker i Kyrkans hus i Svanesund.
Vi ber för vårt närområde, skola, politiker, kultur m.m. och även för vårt land. Vårt land behöver förbön. Kom och låt oss be och sjunga tillsammans. Vi tänker oss att börja på Fridäng. Om intresset finns så vandrar sedan vi till skolan och ber ”på plats”. Vi kanske också beger oss till kyrkan för en stunds bön där också.

Efter bönen skulle det vara trevligt med en stunds coronasäkert mingel. I år får var och en ta med sig sin egen fikakorg. Är vädret fint finns en fin uteplast vid Fridäng där vi kan hänga en stund.

Varmt Välkommen!

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes