18 november – Cornelia Forsberg

Faderns kärlek

Plats: Kyrkans hus, Henån

Tid: 16.00

Cornelia Forsberg kommer med ett lovsångsteam och leder oss i undervisning, lovsång och bön. Det kommer att bli en spännande kväll som kanske skiljer sig något från våra övriga träffar. Varmt välkommen!

 

 

Om Hope for this nation: 

Hope for this nation är en ekumenisk rörelse. Vi åker till städer och platser för att tillsammans med de lokala församlingarna på platsen samla till lovsång, tid inför Guds ansikte, undervisning, lärjungaträning, betjäning i förbön och gatuevangelisation. 

Vi tror Gud om väckelse – i vårt land, i Norden och över hela vår värld. En Guds löpeld och ett vidrörande som väcker människor till att älska Gud med passionerad kärlek, till att tro Gud om det omöjliga, till att våga följa Hans röst och till att i stor frimodighet kliva ut i gåvor och kall. Vi längtar efter att få se ett enat Guds folk i alla åldrar tillsammans lovsjunga Gud i frihet i stad efter stad, förstå vilka de är skapade till att vara och bli utrustade i livet tillsammans med den helige Ande.

Efteråt fikar och samtalar vi om frågor och funderingar som kommer upp.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes