24 april – Gudstjänst med nattvard

Mikael Landgren rezSom ni kanske märkt har det varit tyst från oss en tid. Vi har ordnat möten och kallat talare nästan varje månad under några år, vilket resulterat i god undervisning, härliga möten och samtal. Men nu vet vi inte riktigt hur vi ska gå vidare, vad Gud vill med EFS Orust. Vi fortsätter att träffas och prata och be för att hitta vägen fram.

Nu välkomnar vi dig till något helt nytt för Orusts del – en gudstjänst med nattvard i Tegneby kyrka i EFS regi, om man nu kan säga så. En gudstjänst i friare form där det ges utrymme för lovsång, bön och undervisning. Under nattvarden finns också tillfälle till personlig förbön.

Plats: Tegneby kyrka

När: Söndagen 24 april kl 10.00

Predikant är Mikael Landgren

musiken leds Gunnel Klingberg med team.

Efter gudstjänsten forstätter med fika och samtal i församlingshemmet.

Varmt välkommen!

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes