18 maj – Mikael Landgren

Mikael Landgren rezHur blir min Gudstro en vardagsgåva, inte en börda?

Tegneby församlingshem

Tid 16:00

Vad innebär en Gudstro? Den är något som bär mig varje dag vad jag än möter, i svårigheter och när livet rullar på. Har den blivit något som jag ska bära och sköta tillsammans med alla andra uppgifter jag har är det något som blivit fel. Tron skall får vara ett stöd som bär dag för dag och inte ett krav.

Mikael är distriktsföreståndare för EFS i Västsverige sedan januari 2014 och har tidigare varit församlingspräst på Smögen sedan 1993. Han bor kvar på Smögen ännu och hans fru arbetar som diakon i församlingen där. Han har fyra barn, tre flickor och en pojk. Sonen bor kvar hemma och går gymnasiet.
Hans kontor är på Hjälmareds folkhögskola men reser mycket runt i EFS- distriktet som omfattar tre stift, Göteborg, Skara och Karlstad stift.

Bön och lovsång ingår alltid i våra möten – liksom det efterföljande fikat med plats för samtal och funderingar kring kvällens tema. Välkomna!

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes